Док.Айдайкан КАСЫМАКУНОВА

Бакалавриат курстары:

ENM-315 ИНЖЕНЕРДИК ЭКОНОМИКА Өнөр жай инженериясы

GID-444 ТАМАК-АШ КУТУЛОО МАТЕРИАЛДАРЫ ЖАНА МЕТОДДОРУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-305 ТАМАК-АШ ХИМИЯСЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

KMM-407 ИНЖЕНЕРДИК ЭКОНОМИКА Химиялык инженерия

Магистратура курстары:

GMB-517 ОРГАНИКАЛЫК ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫН ӨНДҮРҮҮ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GMB-518 ЖАҢЫ КУТУЛОО ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

Докторантура сабактары:

GID-620 ТАМАК АЗЫКТАРЫНДАГЫ ВИТАМИНДЕРДИ ИЗИЛДӨӨ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы

GID-621 ТАМАК-АШ ӨНӨР ЖАЙЫНДА ТОЛУГУ МЕНЕН САПАТТЫ БАШКАРУУ Коомдук тамактанууну уюштуруу жана продукциянын технологиясы